Od zájezdního hostince po gastronomické špičky v oboru
Již v roce 1905 založil předek Honzy Řepy na pražské Libuši zájezdní hostinec, který si rychle získal jméno díky skvělému pivu, poctivému jídlu a nezaměnitelné atmosféře. Právě tam se začaly psát první příběhy svateb, oslav a setkání, na které se ještě dlouho vzpomínalo.
Na tuhle tradici s hrdostí navazujeme. Tvoříme gastronomické zážitky, které mají duši – ať jde o elegantní svatbu, uvolněnou zahradní party, nebo reprezentativní firemní akci. Vždy s nápadem, péčí a chutí, která je nám vlastní.
Honza řepa
CEO & owner
Gastronomii má Honza v genech. Už v roce 1905 otevřel jeho prapředek v Libuši zájezdní hostinec. Právě v těchto prostorách je dnes zázemí celého cateringu. Své začátky a nabité zkušenosti ve vyhlášeném Golem cateringu Honza přetvořil ve vlastní úspěšnou firmu, kde může inovovat, tvořit ty nejlepší pokrmy a společně se svým týmem utvářet nezapomenutelné akce.
Roman Zejkan
Executive chef
Talent pro vaření má od sudiček. A tak není divu, že byl členem juniorského olympijského týmu, se kterým získal řadu ocenění. Jako zlatou medaili z kuchařské olympiády v německém Erfurtu. A dnes? Místo poroty na soutěžích okouzluje svým kulinářským uměním naše klienty a jejich hosty.
Samuel Meinel
Head of operations
Když se o akci stará náš Sam, máte jistotu, že proběhne bez problémů a přesně podle vašich představ. Jeho mnohaleté zkušenosti a pracovní zápal jsou nedocenitelnou součástí celého našeho fungování.
Jaroslav Štola
Event Manager
Jára je nejnovější přírůstek našeho stabilního týmu Řepa Catering. Zkušeností za barem a na place má spoustu, a tak ho vítáme mezi sebou na další úrovni v nové roli event managera, kde vede ostatní k tomu nejlepšímu výkonu.
Michal Jelínek
Sous chef
Míša je srdcem naší kuchyně. Jeho preciznost a vášeň pro vaření oceníte v každém soustu. A humor jemu vlastní vás pobaví i v těch nejvypjatějších momentech.
& kolegové
Bez šéfů to nejde, ale bez ostatních taky ne. V našich řadách najdete specialisty na sushi nebo sladkou kuchyni, profesionální číšníky, someliéry na slovo vzaté, barmany předvádějící free style show a další gastronomické odborníky. Ne všichni jsou naši kmenoví zaměstnanci, ale všichni patří do rodiny. Připravili jsme spolu stovky akcí a máme jistotu, že se jeden na druhého můžeme spolehnout.
Napište nám o nezávaznou nabídku
komunikace v EN
Sam Meinel
724 377 398
events@honzarepa.cz

